Опрема

Полазници Школе Пливања Нађе Хигл имају привилегију да користе опрему једног од најпознатијих произвођача пливачке опреме Arena.

Вода је почетак.

Ту почиње све,

Она нема границе,

Нема краја.

Arena је са тобом од почетка, када први пут изађете на површину, када осетите да Ваше тело плута, када је вода Ваше игралиште, када је вода Ваше тло, када тренирате да бисте постали бољи и бољи, јачи и јачи, бржи и бржи.

Када је вода Ваше бојно поље, када постаје део Вас и постајете опседнути “црном линијом”, тада време постаје историја, а вода се претвара у злато.

Arenin ДНК настао је у води. Саткана је од генерација и генерација пливача, креирана од шампиона за шампионе и за све оне који воле водене спортове.

Ово је Arena, ово је “WATER INSTINCT”.

Arena бренд настаје пре скоро пола века. Horst Dasler је инспирацију и мотивацију нашао на Олимпијади 1972. године. Годину дана касније, 1973., Dasler је покренуо компанију “Arena” за производњу врхунске такмичарске пливачке опреме. Знао је да има простора за иновирање и унапређење опреме за водене спортове и такмичарских перформанси и да за ту сврху у процес производње треба укључити и врхунске светске спортисте. Данас Arena глобално креира тим од преко 30 светских рекордера у пливачким спортовима и подржава директно или индиректно преко 30 пливачких савеза широм света. Поносни дистрибутер Arene за Србију, Црну Гору, Босну и Херцеговину, Хрватску и Словенију је компанија Triple Jump, као и поносни спонзор пливачких савеза Србије и Хрватске.

Верујемо у шампионе, једна од њих је и Нађа Хигл са којом имамо изразиту мотивацију да направимо нешто ново и да је подржимо у наставку бављења оним сто највисе воли. Част нам је да везујемо наше име са великим спортистким асом и човеком.

Arena Србија тим.

www.facebook.com/arenasrbija/

https://www.arenawaterinstinct.com
Пријатељ школе пливања