Oprema

Polaznici Škole Plivanja Nađe Higl imaju privilegiju da koriste opremu jednog od najpoznatijih proizvođača plivačke opreme Arena.

Voda je početak.

Tu počinje sve,

Ona nema granice,

Nema kraja.

Arena je sa tobom od početka, kada prvi put izađete na površinu, kada osetite da Vaše telo pluta, kada je voda Vaše igralište, kada je voda Vaše tlo, kada trenirate da biste postali bolji i bolji, jači i jači, brži i brži.

Kada je voda Vaše bojno polje, kada postaje deo Vas i postajete opsednuti “crnom linijom”, tada vreme postaje istorija, a voda se pretvara u zlato.

Arenin DNK nastao je u vodi. Satkana je od generacija i generacija plivača, kreirana od šampiona za šampione i za sve one koji vole vodene sportove.

Ovo je Arena, ovo je “WATER INSTINCT”.

Arena brend nastaje pre skoro pola veka. Horst Dasler je inspiraciju i motivaciju našao na Olimpijadi 1972. godine. Godinu dana kasnije, 1973., Dasler je pokrenuo kompaniju “Arena” za proizvodnju vrhunske takmičarske plivačke opreme. Znao je da ima prostora za inoviranje i unapređenje opreme za vodene sportove i takmičarskih performansi i da za tu svrhu u proces proizvodnje treba uključiti i vrhunske svetske sportiste. Danas Arena globalno kreira tim od preko 30 svetskih rekordera u plivačkim sportovima i podržava direktno ili indirektno preko 30 plivačkih saveza širom sveta. Ponosni distributer Arene za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Sloveniju je kompanija TripleJump, kao i ponosni sponzor plivačkih saveza Srbije i Hrvatske.

Verujemo u šampione, jedna od njih je i Nađa Higl sa kojom imamo izrazitu motivaciju da napravimo nešto novo i da je podržimo u nastavku bavljenja onim sto najvise voli. Čast nam je da vezujemo naše ime sa velikim sportistkim asom i čovekom.

Arena Srbija tim.

www.facebook.com/arenasrbija/

https://www.arenawaterinstinct.com
Prijatelj škole plivanja